Kitelepülés (Előadás)

Kitelepülés (Előadás)

Felvilágosító, álltalános témájú vagy sportág specifikus előadások megrendelése.

Szeretnél egy érthető előadást a táplálkozásról ahol “sportnyelven” vagy “gyereknyelven” beszélünk arról ami fontos? Mellőzve a felesleges információkat és a szaknyelvet? Leszűrve a lényeget és gyakorlati oldalról átadva a hallgatóságnak, amit hasznosítani tudnak?
Lehetőség van sportklubboknak, közösségeknek való előadás tartására. Különböző eseményeken való felvilágosításra vagy dietetikai felmérés végzésére.

Az előadások időtartama 60-120 percig szokott terjedni, közönségtől és támától függően.

Kitelepüléseim során általában felméréseket is végzek, kiemelkedő ezek közül az InBody mérés.

Az InBody teszt (testösszetétel mérés) egyértelműen jeleníti meg a test belső változásait. A testsúly önmagában nem tükrözi pontosan egy személy táplálkozási állapotának hatásait. Viszont az InBody teszt pontosan rámutat a test változásiara. Például, a megnövekedett vázizom tömeg és testzsír százalék. Az extracelluláris víz arányának mérése és annak normál tartományban tartása is kedvező a test számára. Kinek ajánlott?

  • Élsportolóknak
  • Hobbisportolóknak
  • Fogyni vágyóknak
  • Bárkinek aki kíváncsi a pontos testösszetételére

Miért jó az Inbody?

A szekembernek olyan készülék ez mint egy “röntgen szemüveg” .Egy gyors és egyszerű InBody Teszt több mint 40 eredménnyel szolgál. Az InBody eredmények potenciális betegségeknek, vagy a legyengült egészségnek az első jelzője lehet.

A felmérést mindkét esetben lehet testösszetétel méréssel vagy a nélkül végezni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *